Eindexamen Wiskunde B (vwo) (2018-05-14)

Ik heb gisteravond snel het examen gemaakt en becommentarieerd. Hier is een link naar mijn PDF. Ik had niet veel tijd dus ik kan fouten gemaakt hebben (laat het mij weten).

Ik vond het examen niet echt uitdagend. Er was niet veel context en die van de Sheffield Winter Garden leek er met de haren bijgesleept. Aan de andere kant waren de formuleringen wel erg uitgebreid en bleef er vaak niet meer over dan een (soms lastige) invuloefening.`

Be Sociable, Share!

2 comments

Hallo KP,
opgave 17 is aardig als je hem zo voor het eerst zou zien. In de boeken wordt de rotatie van een vector over 90 graden uitgebreid geoefend. Het was voor de meeste leerlingen dus bepaald geen verrassing.

Hallo KP,

Ik heb twee foutjes gevonden
Vraag 7: de x van het zwaartepunt is 72/6=12
Vraag 8: d=160/48=10/3

Groeten,
Dick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft